Usi speciale destinate incaperilor cu centralele termice, din izopan, izolatoare fonic si termic,cu inchidere etansa cu spuma de polieuretan si silicon.


Usi metalice cu fete lise, acoperite cu folie autoadeziva imitatie de lemn si tocul vopsit - Model FB.
La cerere, se pot monta pentru inchiderea si protectia usii sisteme ABUS.


Usi metalice cu fete lise, acoperite cu folie autoadeziva imitatie de lemn inclusiv pe toc - Model FI.
La cerere, se pot monta pentru inchiderea si protectia usii sisteme ABUS.


Usi metalice cu fete lise sau amprentate in doua canaturi egale cu inegale - Model 2KFV.
La cerere, se pot monta pentru inchiderea si protectia usii sisteme ABUS.


Usi metalice cu fete amprentate, vopsite in diferite culori - Model AV.
La cerere, se pot monta pentru inchiderea si protectia usii sisteme ABUS.

Note:

  • Usile au dimensiuni standard de 880 x 2060 sau prin comanda se pot executa la dimensiunile solicitate de beneficiar
  • Asiguram montajul si transportul pentru BUCURESTI
  • Garantia produselor este de 2 ani

Usi de garaj cu lamele din aluminiu
Usile de garaj cu lamele de aluminiu sunt deosebit de estetice si functionale permitând ridicarea si eliberarea completa a spatiului de acces în garaj. Lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica cu rol termo, hidro si fono izolant. Usile sunt bune izolatoare fonic si termic fiind fabricate din izopan, se inchid etans si sunt ideale pentru garajele incalzite.


Usi de garaj glisante sau in doua canate.
Usile glisante realizate din metal asigura pe linga rolul functional de izolare fonica si termica si un rol decorativ. Usile in doua canate produse de firma noastra se prezinta intr-o combinatie optima de modele, design elegant, folosindu-se materiale de calitatea superioara si tehnologie inalta. Sunt concepute sa reziste intemperiilor printr-o tehnica care sa asigure un efect de protectie.

Nota:

Usile pot fi actionate manual sau prin telecomanda (MOWER, PROTEKO).

Bare de protectie ABUS PR1500. Pentru protectia beciurilor , usilor de magaziilor, cea mai potrivita alegere este bara blindata PR 1500, care pe langa faptul ca inchide usa pe toata latimea, se mai fixeaza pe toc printr-o balama.

SILD Antiefractie KLZS.
Rezistanta ridicata, datorita structurii constructive: mai multe placi de baza din otel cu grosime totala de 13.5 mm, pentru protectie, plus carcasa exterioara decorativa, disponibila in diferite finisaje. Protectia cilindrului printr-un disc din otel special. Distanta intre axe: 72 mm. Protectie la rupere. Diferite finisaje.

SILD Antiefractie ABUS KLZS GP 714.
Sildul are ca sarcina sa protejeze de agresiune cilindrul profilat impreuna cu broasca. Indicii de calitate: siguranta ridicata (din exterior puteti vedea partea decorativa de protectie); rezistenta ridicata (dispune de o cama de otel stabila si suruburi de otel imbunatatit); rezistenta ridicata la rupere; protectie ridicata impotriva extragerii cilindrului profilat.

YALLA aplicata ABUS 5010.
Inchidere cu 4 bolturi. Elementul de inchidere se inchide prin trei rasuciri . Sistem de siguranta suplimentar pentru usa.

Cilindru Profilat ABUS EP 10.
Cu un profil special de cheie, nu poate fi deschis nici cu cele mai rafinate sisteme de deschidere. Elementele active si inactive situate pe partile laterale, asigura protectie mare la deschidere. Verturile din otel, cele de siguranta , cat si bara de protectie anti-gaurire asigura faptul ca cilindrul ABUS nu poate fi gaurit. Poate fi deschis atat din interior, cat si din exterior. Cheie cu amprenta pe ambele fete. Card de personalizare.

Cilindru Profilat ABUS EC 850.
Cele doua randuri de verturi de siguranta, asigura o protectie mare si blocheaza incercarile neautorizate de intrare. Materialele de inalta calitate si prelucrarile de mare precizie asigura o durata mare de viata. Cheia fara dinti, care nu deranjeaza la transport, prezinta amprente pe ambele fete - Poate fi deschis atat din interior, cat si din exterior.

Rozeta de siguranta ABUS RS 306-314.
Rozeta cu suruburi ascunse, pentru usi metalice, ce impiedica gaurirea sau ruperea acesteia, deoarece se inchide impreuna cu rozeta.

Rozeta de siguranta ABUS RS 410/414.
Rozeta de protectie pentru usi din lemn, ce se prinde din interior. Se insurubeaza printr-un sistem de bile metalice.

Placute de inchidere ABUS SSB 400.
Usa poate fi imediat deschisa. Aici intra in rol placuta de inchidere ABUS care se ancoreaza in zidarie. O completare necesara usii dumneavoastra.

YALLA ABUS 9000.
O yalla dintr-o clasa deosebita. Rezistenta la rupere este de 1 tona. Caseta de inchidere se fixeaza in perete prin niste dibluri de mare rezistenta. Elementul de inchidere se inchide prin doua rasuciri. O placa stabila de protectie a cilindrului este livrata odata cu aceasta. Este posibil montajul si pe usile de lemn.

YALLA ABUS 4035.
Siguranta ridicata printr-o ancorare stabila in zidarie a casetei de inchidere pe rama usii. Rigla masiva se inchide prin rasucire de doua ori, din exterior si interior prin cilindru. (utilizata pentru usile cu geam si pentru siguranta copiilor). In exterior exista un cilindru de mare precizie bagat intr-o placa blindata, cuplat cu butonul din interior printr-o tija. Este prevazuta si cu lant de siguranta, care favorizeaza dschiderea partiala a a usii. La cerere, cilindrul pentru yalla poate fi facut sa se inchida cu aceeasi cheie cu care se inchide si usa.


Balustradele sunt fabricate din profile metalice casetate ,cu o durata mare de viata,cu un design atragator potrivit teraselor sau balcoanelor deschise


Grilajele metalice antiefractie pentru locuinte sau magazine sunt fabricate din profil metalic (patrat plin)de grosime 12-18 mm in model de "H"sau "romb".


Elementele de fier forjat, otel galvanizat, nichelat, sau inox, ofera grilajelor fixe sau mobile, o durabilitate sporita si un aspect deosebit.

Garduri si porti pentru locuinte civile si pentru institutii si diverse sedii, din panouri cu tabla cutata sau din profile metalice. Pot fi cu panta pietonala incastrata sau separata.

Portile realizate de firma noastra asigura accesul practic si comod in curti, hale si garaje. Portile pot fi deschise manual sau electric prin telecomanda (alunecare pe role) actionate de motoare MOWER sau PROTEKO.

Portile de acces in curti se pot executa in functie de diferitele configuratii ale cladirilor, in fuctie de cerintele si preferintele clientilor nostri. Portile dau un aspect mai luminos si prietenos curtilor si cladirilor.Inchideri de balcoane cu profile SECO pe schelet de teava metalic,rectangular cu inchidere cu cremoane si garnituri de cauciuc. Se etanseaza cu spuma de poliereutean si silicon.

REHAU Thermo-Design 70

Sistemul economic cu adancime constructiva de 70 mm pentru constructia superioara de locuinte si spatii comerciale Sistemul multicameral REHAU Thermo-Design 70 ofera o solutie economica cu o mare diversitate pe adancimea constructiva de 70 mm. Sistemul este adecvat pentru utilizarea de la locuinte unifamiliale pana la obiective de mare amploare. Constructia sofisticata a sistemului faciliteaza punerea accentului pe izolarea termica sau pe statica deosebita.

-Caracteristici . Adancime constructiva: 70 mm / garnitura de contact . Numar de camere: multiple . Izolare termica: Uf= 1,3 W/mēK (armatura standard) . Izolare termica: cu armatura izolata termic: Uf= 1,2 W/mēK . Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719) . Protectie antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3 (DIN V ENV 1627) . Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN18055) . Solutii pentru colturi anticondens

-Design . Canaturi clasice taiate oblic sau cu design rotunjit . Multitudine de posibilitati de configurare prin intermediul colorarii cu folii decorative, precum si prin vopsire sau cu capace decorative de aluminiu . Garniturile gri deschis traseaza contururi pe profilele albe . Optica eleganta prin suprafete inclinate la 20°

-Posibilitati de utilizare . Constructii noi si reabilitarea cladirilor vechi cu economisire de energie . Constructia de ferestre si usi de balcon . Constructia superioara de locuinte si spatii comerciale . Pentru elemente de inaltimea etajului, prin utilizarea armaturilor voluminoase . Pentru valori ridicate ale izolarii termice, prin utilizarea armaturilor standard

-Avantaje . Suprafete netede, usor de intretinut . Falt inclinat in rame pentru directionarea imbunatatita a apei si facilitarea curatarii . Caracteristici statice optime datorita armaturilor cu adancime constructiva mai mare . Armaturi identice in rame si canaturi, pentru o depozitare rationala . Optional, garnituri coextrudate pentru un finisaj rational . Ecologice, deci reciclabile

REHAU Thermo-Design

Un clasic pe adancimea constructiva de 60 mm, pentru constructia de obiecte Sistemul cu 4 camere pe adancimea constructiva de 60 mm este adecvat pentru domeniile de utilizare cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica. Programul de profile cuprinzator va ofera numeroase posibilitati de configurare.

-Caracteristici . Adancime constructiva: 60 mm / Garnitura de contact . Numar de camere: 4 camere . Izolare termica: Uf= 1,6 W/mēK . Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719) . Protectie antiefractie: pana la clasa de protectie fonica 2 (DIN V 18054) . Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

-Design . Canaturi clasice taiate oblic sau cu design rotunjit . Multitudine de posibilitati de configurare prin intermediul colorarii cu folii decorative, precum si prin vopsire sau capace decorative de aluminiu . Garniturile gri deschis traseaza contururi pe profilele albe . Optica eleganta prin suprafete inclinate la 15°

-Posibilitati de utilizare . Constructii vechi sau noi cu solicitari reduse in ccea ce priveste izolarea termica . Constructii de obiecte . Constructia de ferestre si usi de balcon

-Avantaje . Suprafete netede, usor de intretinut . Falt inclinat in rame, pentru facilitarea suplimentara a curatarii . Caracteristici statice optime prin intermediul armaturilor cu adancime . Armaturi identice in rame si canaturi, pentru o depozitare rationala . Optional, garnituri coextrudate pentru un finisaj rational . Ecologice, deci reciclabile

REHAU Basic-Design

Alternativa economica pe adancime constructiva de 60 mm pentru solicitari de baza in constructia de obiecte Sistemul constructiv de baza cu 3 camere si adancime de constructie de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul.

-Caracteristici . Adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact . Numar de camere: 3 camere . Izolare termica: Uf= 1,6 W/mēK . Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719) . Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

-Design ? optica eleganta prin suprafete inclinate la 15°
-Posibilitati de utilizare . Constructii vechi sau noi cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul . Constructia de ferestre si usi de balcon . Constructii de obiecte

-Avantaje . Suprafete netede, usor de intretinut . Falt inclinat in rame pentru directionarea imbunatatita a apei si facilitarea curatarii . Caracteristici statice optime datorita armaturilor cu adancime mai mare . Armaturi identice in rame si canaturi, pentru o depozitare rationala . Optional, garnituri coextrudate pentru un finisaj rational . Ecologice, deci reciclabile

- Deblocari usi metalice
- Deblocari usi lemn
- Deblocari usi termopan
- Reparatii broaste, yale, balamale, de tip motura, abus, urbis, kale, cisa
- Inlocuiri cilindrii, incuietori, multiplicari chei pe amprenta chei cu cip
- Aducem la comanda orice fel de incuietoare.

Apelati cu incredere la echipa noastra de profesionisti. Firma noastra se bazeaza pe corectitudine si promptitudine.PENTRU DEBLOCARI PROGRAMUL ESTE NON STOP!!


Persoana de contact
BUTURCA IONEL
0722.241.151
021-316.53.53

© Copyright 1994 SC LACIPROM Prodimpex SRL. Toate drepturile rezervate.